A TONI&GUY Hair Meet Wardrobe méltán büszke arra, hogy névadó szponzora lehet Magyarország legprofesszionálisabb divateseményének, a TONI&GUY Fashion Week Budapestnek.

A brit márkaóriás együtt lüktet a divattal. Érzi a trendeket és elengedhetetlennek tartja, hogy olyan fontos eseményeket támogasson akár anyagilag akár több évtizedes szakmai múltjára támaszkodva, melyek mérföldkőnek számítanak a divatvilágban. Több mint tíz éve támogatja elkötelezetten a London Fashion Week-et, így nem meglepő, hogy a nemzetközi mintára épülő Fashion Week Budapest tökéletes társra talált a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe személyében.
A márka kiveszi részét a tervezési folyamatból és a kreatív munkából is, hiszen csakúgy mint az LFW esetében, ahol Cos Sakkas, Mark Hampton és mesterfodrászaik álmodják meg Matthew Williamson, Vivienne Westwood vagy a Fashion East szezonális kollekciójához passzoló

hajtrendeket, itthon a TONI&GUY Akadémiát végzett Friedman Péter és csapata az, aki a TONI&GUY Fashion Week Budapest tervezőivel közösen alakítja ki az aktuális szezon kollekcióit kiegészítő frizurákat. Egy stílus nem csupán az öltözékből, hanem a kiegészítők, a smink és nem utolsó sorban a haj harmóniájából születik meg. Emiatt az örök érvényű igazság miatt üdvözli a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe a lehetőséget, hogy a neves hazai fashion designerekkel karöltve, professzionális szinten, elsőként prezentálhatja a szezonális magyar trendeket a hazai és nemzetközi sajtó, buyerek és érdeklődők számára. 
Ha szeretnél többet megtudni a TONI&GUY-ról, látogass el weboldalunkra vagy csatlakozz facebook oldalunkhoz.

www.hairmeetwardrobe.com