Új támogatókkal bővül a TONI&GUY Fashion Week Budapest AW15 névsora!

A 2015-ös őszi-téli szezonban új partnerekkel jelentkezik a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Örömhír, hogy a jelenlegi szezontól kezdve együttműködünk a Fashion United csapatával. Virtuálisan tehát felkerültünk a divatvilág térképére így az esemény híre remélhetőleg megállíthatatlanul terjed majd tova a nemzetközi divatszakemberek és rajongók körében.

Jól ismert szponzoraink, a szezonális hajtrendeket megálmodó TONI&GUY HairMeetWardrobe, a topmodelljeinknek és vendégeinknek természetes ásványvizet biztosító Jana valamint a legmagasabb színvonalú VIP személyszállításért felelős Mercedes-Benz mellett ebben a szezonban támogatóink közt üdvözölhetjük a Vodafone RED csapatát, akik a Mobilsofa által megálmodott és stílusos bútorokkal berendezett lounge térben izgalmas kitelepüléssel várják az eventre látogató közönséget. Ugyanebben a térben jelenik majd meg a Design Terminál képviseletében az VYF tervezőcsapatának különleges prezentációja is. A backstage-ben, a sminkek alapját ebben a szezonban az Omorovicza készíti elő, aki luxus bőrápoló termékeivel a leglázasabb munka közben is elkényezteti majd modelljeinket.

A Mercedes-Benz új flottájával karöltve jelentkezik az egyik legkúlabb és leginnovatívabb cég, az UBER. Hogy milyen aktivitással készülnek? Figyeljétek közösségi média felületeinket és megtudjátok!

ISMÉT TGFWB!

A TONI&GUY Fashion Week Budapest ismét bemutatja a legkedveltebb hazai dizájnerek legújabb, 2015-ös őszi-téli kollekcióit. Ebben a szezonban a rendezvény megújult külsővel, vadiúj helyszínen várja majd a meghívott divatszakembereket és vendégeket, akik ez alkalommal két napon át szemrevételezhetik a legújabb trendeket. Az esemény teljes programja megtekinthető a SCHEDULES menüpont alatt.

A TONI&GUY Fashion Week Budapest csak érvényes regisztrációval vagy névre szóló tervezői meghívóval látogatható. Ha nem rendelkezel ilyennel, akkor se keseredj el! Kövess bennünket a közösségi felületeinken és live streaming oldalunkon!

Új tervezővel bővül a TGFWB!

Bővül a TONI&GUY Fashion Week Budapest. Ebben a szezonban egy olyan magyar tervezőnő csatlakozik a legprofesszionálisabb hazai divateseményhez, akinek kollekcióit megfelelő platform híján évek óta nem láthattunk. Anda Emíliát méltán ismeri el a hazai divatszakma, hiszen külföldi sikerei minden magyar tervező számára követendő példát állítanak. Az építész-divattervezőnek sikerült egy olyan értékes márkát felépítenie, amely immár tizenkét éve rendíthetetlenül jelen van a nemzetközi piacokon. A Párizsban már bemutatásra került AW13-as kollekciója minden bizonnyal megnyeri majd magának a hazai közönséget is.

Épül a Press Lounge!

A TONI&GUY Fashion Week Budapest új szekcióval várja látogatóit. A rendezvény idén, Budapest legötletesebb event dizájn csapatával, a Mobilsofával szövetkezett annak érdekében, hogy látogatói trendibb környezetből követhessék nyomon az eseményeket és kényelmesen tudósíthassanak az eventtel kapcsolatban. A hosszú távú célként a nemzetközi fashion week sorozatba illeszkedő esemény megteremtését előirányzó szervezők szerint a Press Lounge egy új, üde színfoltja lesz az eseménynek, amely egy speciálisan az eventre igazodó Mobilsofa dizájnnal képes tovább emelni a rendezvény hangulatát.

Nyerj páros belépőt a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe facebook oldalon!

Kukkants át a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe hivatalos facebook oldalára, ahol most 5 db páros belépőjegyet sorsolnak ki a TGFWB-re! Szeretnél részese lenni a szezon legtrendibb hazai rendezvényének? Hát akkor mire vársz? Hajrá!

A legmenőbb stílus-kollektíva

A kollektíva szót jobb, ha mindenki megjegyzi, nem csak azért, mert a TONI&GUY Fashion Week Budapest zenéjét az itthon már jól ismert Kollektiva DJ-csapat egy tagja, TMX szolgáltatja majd, hanem azért is, mert névadó szponzorunk, a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe, igazi ütős kis stílus-brigádot hozott össze Londonban a márka promótálása érdekében. A négy tagot számláló stílus-kollektíva olyan nemzetközileg is elismert szakemberekből áll, mint Mark Hampton mesterfodrász, Susie Lau, a Style Bubble bloggere, Anna Trevelyan, világhírű stylist és Lulu Kennedy, a Fashion East pártfogója, amely non-profit kezdeményezés nevéhez olyan neves tervezők kapcsolhatók, mint a House of Holland, Jonathan Saunders vagy épp Holly Fulton.

Itt az ideje, hogy bevésd naptáradba a szezon legfontosabb dátumát!

Lehull a lepel a TONI&GUY Fashion Week Budapest talán legfontosabb eleméről, az event dátumáról! A Palazzo Dorottya ebben a szezonban 2013. Április 13-án, szombaton várja majd a sajtót, a tervezők vendégeit, illetve azokat a szerencséseket, akik a designerek és a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe által közösen meghirdetésre kerülő nyereményjátékon páros belépőt nyernek az év legtrendibb eseményére. Már nem kell sokat várni tehát arra, hogy kiderüljön mi inspirálta Nanushkát, a USE-t, Anh Tuant vagy épp a Je Suis Belle duóját még sosem látott kollekcióik elkészítésében.

Friedman Péter a London Fashion Week-en

A TONI&GUY Hair Meet Wardrobe mesterfodrásza és szakértője, Friedman Péter, az idei szezonban ellátogatott Londonba, ahol olyan backstage-ekben dolgozott együtt a szakma legnagyobbjaival, mint Vivenne Westwood, Todd Lynn vagy a fiatal londoni tehetségeket protezsáló Fashion East. Péter így első kézből értesült az elkövetkező szezonok trendjeiről és Mark Hamptonnal folytatott közös munkája során az is kiderült számára, melyek lesznek a 2013-as Őszi-Téli hónapok legkikerülhetetlenebb hajtrendjei. Kíváncsian várjuk, hogy a TONI&GUY Fashion Week Budapesten bemutató tervezők milyen frizurákat álmodnak majd Péter segítségével a legprofesszionálisabb hazai kifutóra. Kíváncsiak vagytok hogy látta Péter a London Fashion Weeket és milyen különleges tapasztalatokkal tért haza? Nos, akkor maradjatok éberek és kövessetek minket a facebook-on!

REGISZTRÁLJ MOST!

Elindult a szakmai regisztráció! A TONI&GUY Fashion Week Budapest igyekszik a hazai és nemzetközi szakma számára is lehetőséget nyújtani ahhoz, hogy testközelből figyelhessék meg a legfrissebb magyar divattrendeket. A sajtó, fotósok, buyerek és bloggerek számára mostantól az esemény hivatalos honlapjáról elérhető regisztrációs lap segít részvételi szándékuk jelzésében, mely elfogadásáról az event előtti napokban kapnak értesítést. Nem csupán a szakmáé a terep. A tavalyi évhez hasonlóan, most is kisorsolásra kerül majd pár darab páros jegy a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe és az eventen bemutató dizájnerek hivatalos facebook oldalain keresztül. Készüljetek!

Je Suis Belle & Rita Ackermann

A Je Suis Belle bemutatta 2013-as tavasz/nyári kollekcióját, melyhez ismét egy sikeres és elismert magyar képzőművészt kértek fel együttműködésre. Szűcs Attila és Szőke Gábor Miklós után, RITA ACKERMANNt keresték fel, hogy egyik legjelentősebb munkájával a CANDYMANnel dolgozhassanak.
A festményt teljes anyagszélességben használták fel majd digitális nyomási eljárással vitték fel az alapanyagra.

Sajtóban megjelent közleményük alapján nagyvonalúan bántak a formákkal, és megpróbálták minél kevesebb szabással kialakítani a darabokat, hogy a kép egysége és rózsaszínes-okkeres-zöldes színvilág minél gazdagabban érvényesüljön. A lendületes vonalak és a vagány fazonok kiemelik a festmény zaklatottságát, de ugyanakkor a felesleges részletektől mentes, tiszta formák kontrasztot is képeznek vele. Természetes, könnyen kezelhető anyagokat, főként pamutot és viszkózt használtak.

A gyönyörű kollekció megtekintéséhez kattintsatok ide.

A TONI&GUY Fashion Week Budapest újra kifutóra viszi a legnagyobb magyar dizájnereket!

2013. áprilisában a Fashion Week Budapest ismét kifutóra viszi, a nemzetközi trendeknek megfelelően, a legnagyobb magyar dizájnerek 2013-as Őszi-Téli kollekcióit. Magyarország legdivatosabb eseménye ismét elsőként hozza el a szakma, a buyerek, a fashionisták és a kíváncsi nagyközönség elé a következő szezon legújabb hazai trendjeit. Friss hírekért és fontos információkért kövessétek a honlapot vagy a Fashion Week Budapest hivatalos facebook oldalát!